Fierbem timp de10 minute un sirop din zahar,apa,otet. Incercam siropul cu picatura ca la dulceata. Adaugam untul, dam vasul de pe flacara, pana se topeste untul.
Adaugam :cacao,laptele praf, alunele, stafidele dupa ce au fost tinute 5 minute in esenta de rom sa se hidrateze.Incorporam ingredientele, asezam pasta de ciocolata pe un platou invelit in folie de aluminiu sau celofan.Dupa ce se intareste ciocolata, se decupeaza figurine cu formele de fursecuri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii