Portionez pestele spalat si uscat in prosop.Trec bucatile de peste prin faina, ou batut cu sare, piper si o lingura de ulei,apoi prin pesmet. Asez bucatile astfel pregatite in tigaia incinsa cu ulei. Rumenesc pestele pe ambele parti,le asez pe servet de hartie ca sa absoarba excesul de grasime. Servim cat cald, cu mamaliga si mujdei de usturoi sau rece cu paine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii