Reteta postata pe: 13 martie 2009
Ingrediente
2-4 bucati de peste, 1 dovlecel potrivit, , 2 morcovi, 1 rosie( doar pulpa), 2 catei de usturoi, 100-150 gr de unt, sare, piper, 2 catei de usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se ia pestele daca este congelat se lasa sa se dezghete la frigider fara al forta, dupa ce este dezghetat se trece la curatarea, transarea si spalarea pestelui, se tamponeaza pentru indepartarea surplusului de apa, se portioneaza se sareaza, pipereaza si se aseaza bucatile de peste la gratar.
Morcovii, dovleceii se dau pe razatoarea fina, pulpa de rosie se taie foarte fin la fel si usturoiul, toate acestea se soteaza in 100-150 gr de unt. Se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia.
Pentru decor se foloseste frunze de salata verde, precum si ceapa verde(sau usturoi) taiat fin.
Un produs cu calorii putine, gustos, rapid de preparat si cu un design interesant.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta buna,
Daca ti-a placut reteta noastra "File de Macrou cu legume sotate," nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009
Nu are de ce sa nu fie gustoasa...
Niko Stan (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009
Super,untul si usturoiul merg de minune la peste
Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009
Din greseala am scris de doua ori, dar poti sa pui dupa gustul tau:2,3, sau 4. Nico
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009
E bun, dar cat usturoi e necesr 2 sau in total 4 catei. Oricum noi nu facem mofturi nici daca e mai mult usturoi.