Pestele se tamponeaza cu prosop de hartie pentru a elimina surplusul de apa. Apoi il condimentam pe ambele parti cu sare, piper, oregano si lasam 10 minute sa-si "traga sufletul" :).
Urmatorul pas este sa-l dam prin faina si sa-l punem in tigaie la prajit pana capata o crusta galben - maronie. Sfatul meu e sa nu folositi prea mult ulei, pentru ca fiind un peste gras va deveni nu foarte placut si va vor trebui cateva lamai pentru a departa senzatia de greata.
Sosul il preparam astfel: 2- 3 linguri de ulei se pun intr-un vas si se adauga untul, amestecand bine pana se topeste.
Cand untul s-a topit, luam vasul de pe foc, adaugam o lingura de faina si amestecam bine.
Punem inapoi pe foc si turnam lapte putin cate putin fara a ne opri din amestecat, pana cand sosul se leaga.
Lasam pe foc pana ce sosul capata consistenta dorita (depinde cum doriti sa fie: mai gros sau mai lichid). Aproape de final adaugam usturoiul pisat, 1-2 lingurite otet si potrivim de sare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii