Se pune sucul si coaj ade lamaaie, usturoiul , tarhonul si uleiul de masline intr-un vas de iena si se amesteca. Se asezoneaza cu sare, pipersi se adauga fileurile de somon.Se intorc pe ambele parti de citeva ori pina ce se acopera bine cu un strat din amestecul pregatit. Se pue un capac si lasa deoparte 30 min.
Se scoate somonul din sosul marinat si se invelesete in folie de staniol, daca se vrea sa se pragateasca la gratar. Se pune timp de 5-8 min pe fiecare parte pe carbunii incinsi pina cind este bine patruns. (Sau se incinge grull-ul si se pune fileurile pe o harti de copt. Se lasa 7-10 min , pina ce sunt bine facute).
Se serveste cu cuscus si salata rocket.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii