Friptura de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Friptura de pui

Ingrediente

  • 6 pulpe superioare de pui
  • 2 linguri de otet balsamic
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml suc lamaie
  • 2 lingurite pasta de ardei dulce
  • 2 lingurite mustar dulce cu boabe de mustar
  • 1/4 lingurita nucsoara macinata
  • 1/4 lingurita piper alb macinat
  • 1/4 lingurita ienibahar macinat
  • 2 lingurite tarhon
  • patrunjel uscat
  • sare

Mod de preparare

Se spala pulpele si se aseaza in tava pe partea fara piele. Se amesteca toate celelalte ingrediente mai putin sarea si se adauga 200 ml apa. Se sareaza pulpele dupa gust si se toarna marinata peste pulpe. Se lasa la cuptor 45-50 minute pana s-au rumenit frumos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise