Se incinge cuptorul. Se taie carnea de porc bucati maricele si se pune in punga magica cu condimentele. Se amesteca bine. Se taie rondele carnatul sis e prajeste putin, nu de tot. Se adauga apoi si rondelele de carnat afumat in punga impreuna cu carnea de porc si 3 graunti de usturoi tocati rondele. Se lasa sa se patrunda bine. Se desface apoi punga si se adauga vinul si o lingura de ulei. Se lasa sa se rumeneasca fara sa mai inchidem punga.In alta tava asezam feliile de cartofi taiate in forma de frunze si date cu bulion, ulei si parmezan deasupra, iar cu grija turnam printre ele putina zeama de supa de carne. Se dau la cuptor pana se rumenesc. Se servesc pe un platou pe care asezam pe margini frunzele din cartofi rumenite si in mijloc friptura de porc cu carnati si vin. Pofta mare!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii