Gazpacho este o reţetă spaniolă, o supă cremă rece de roşii, foarte gustoasă şi răcoritoare vara, care se prepară rapid şi uşor.
Se pun într-un blender roşiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sarea, piperul, oţetul, uleiul de măsline şi feliile de portocală curăţate de pieliţa albă şi se mixează.
Se pune supa în farfurie sau castron şi se ornează cu frunze proaspete de busuioc. Se pun câteva picături de ulei de măsline şi se serveşte rece cu crutoane. Gata! Rapid, delicios, sănătos!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii