autor:

Andreea_Lazar

» » Supe de legume

Gazpacho cu portocala

Autor: Andreea_Lazar (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea_Lazar (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 09 iunie 2016

Ingrediente
2 roşii, un castravete potrivit, 1/2 ardei gras roşu, 1/2 ceapă roşie, un căţel de usturoi, 2 felii de portocală, 1/2 linguriţă de chimen, busuioc uscat şi proaspăt, sare, piper, crutoane, 4 linguri de ulei de măsline, o linguriţă de oţet balsamic.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Gazpacho este o reţetă spaniolă, o supă cremă rece de roşii, foarte gustoasă şi răcoritoare vara, care se prepară rapid şi uşor.

Se pun într-un blender roşiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sarea, piperul, oţetul, uleiul de măsline şi feliile de portocală curăţate de pieliţa albă şi se mixează.

Se pune supa în farfurie sau castron şi se ornează cu frunze proaspete de busuioc. Se pun câteva picături de ulei de măsline şi se serveşte rece cu crutoane. Gata! Rapid, delicios, sănătos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho cu portocala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de urzici

Ciorba de urzici

Se culeg urzicile se spala bine, sub jet de apa in vreo 2-3 ape apoi se pun la fiert. Dupa ce s-au

12 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa de branza cu paine si salam

Supa de branza cu paine si salam

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 roşii
  • un castravete potrivit
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 1/2 ceapă roşie
  • un căţel de usturoi
  • 2 felii de portocală
  • 1/2 linguriţă de chimen
  • busuioc uscat şi proaspăt
  • sare
  • piper
  • crutoane
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • o linguriţă de oţet balsamic.

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea_Lazar
Tarte cu budinca de ciocolata si capsuni

Tarte cu budinca de ciocolata si capsuni

Am mixat untul cu zahărul pudră, după care am adăugat oul, mixând în continuare. Am adăugat

0 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Budinca de vinete

Budinca de vinete

Am curatat cartofii, i-am taiat rondele, i-am rumenit in ulei de masline, apoi am stins cu bulionul

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bomboane Brigadeiro

Bomboane Brigadeiro

Bomboanele Brigadeiro sunt niște bomboane ciocolatoase, cu o consistență ușor lipicioasă, foarte

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de linte cu rosii uscate si broccoli, gatita la slow cooker Crock Pot Manual 3.5l Supa crema de linte cu rosii uscate si broccoli, gatita la slow cooker Crock Pot Manual 3.5l

Se spala lintea si se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot manual 3.5l alaturi de broccoli rupt in bucatele si rosiile uscate. Se

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

4 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Crema de naut