Incearca reteta de gem de zmeura fara conservanti, cu putin zahar, facut acasa din ingrediente naturale. Simplu, gustos si aromat, foarte usor de facut.
Amesteca zmeura cu zaharul si lamaia. Lasa 1–2 ore la rece.
Fierbe pe foc mediu, amestecand des, pana scade si se ingroasa (35–40 min).
Verifica daca e legat (picura pe o farfurie rece).
Toarna fierbinte in borcane sterilizate.
Inchide bine si fierbe borcanele 10-15 min in bain-marie (sau in cuptor), pentru siguranta.
Pentru o textura mai groasa fara mult zahar, fierberea mai lunga e esentiala.
Incearca si reteta de jeleu de zmeura, zmeurata de casa sau dulceata de zmeura. Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii