Ingredientele (fara rahat/stafide) se amesteca cu apa calduta pana devine un aluat ca pentru copt din care se fac bilute simple sau in mijloc daca se vrea se adauga rahat/stafide, apoi se pun la fiert in apa in clocote(sunt gata cu aproximatie cand sunt duble). Se dau prin pesmet sau cocos cat sunt calde si se aseaza pe platou.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii