Se sareaza si pipareaza carnea de pui si se prajeste cateva minute pe toate partile intr-o tigaie cu o lingura de ulei.Se pune de-o parte pe o farfurie.
In aceeasi tigaie se pun la calit max.5 min. baconul,ceapa,usturoiul zdrobit,morcovul si ierburile intr-o lingura de ulei.
Cand legumele sunt patrunse se adauga carnea de pui,boabele de fasole(daca aveti fasole uscata o puneti inainte la fiert in apa cu sare cca.30min.),rosiile,supa de pui si o lingura de patrunjel proaspat.Se lasa la foc mic 15 minute.
Se transfera carnea intr-un vas termorezistent si se toarna peste ea amestecul de rosii si fasole.Se acopera cu o folie de aluminiu si se pune la cuptor la 180C ,30 de minute.Dupa cele 30min.,se inlatura folia si se mai lasa in cuptor inca 15min.Cand e gata se presara restul de patrunjel tocat(1 lingura) si se serveste.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii