autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Kishk

Autor: Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Egipt


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)   
Specific:  

Egipt


Reteta postata pe: 09 aprilie 2005

Ingrediente
3 catei de usturoi taiati marunt, 3 linguri faina, 3 cepe medii tocate, 1l supa de pasare, 450g iaurt gros, 50g unt, 2 linguri ulei (pt. prajit ceapa)

Dificultate: Ridicata Timp: 40 min

29 voturi

Mod de preparare

Se prajeste ceapa intr-o tigaie mica in ulei pana devine usor maronie. Separat, intr-o oala se prajeste usturoiul la foc mic in unt (sa nu se maroneasca), se adauga faina si se amesteca. Se adauga iaurtul cate 1-2 linguri o data si se amesteca, se creste focul, se adauga putin cate putin din supa de pasare si ceapa prajita. Se fierbe cca 5 min amestecand din cand in cand, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se mai fierbe pentru 5 min (se adauga apa daca devine prea groasa). Se ia de pe foc, se lasa sa \"stea\" 5 min si se serveste. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Kishk" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de gaina

Supa de gaina

Se curata gaina, se spala bine si se lasa in apa rece. Se pune la fiert apa rece, se adauga bucatile

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Supa de taitei

Supa de taitei

Carnea portionata se fierbe in apa cu sare,spumanduse de cate ori este nevoie,dupa care se adauga

2 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Cu o friptura merge...

  • Fara foto

    Madgirl Madgirl (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    pai, e un fel de supa-crema :)

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Eu am pus si ardei iute tocat, pe farfurii am pus si cate o pulpa de pui la gratar.Incercati.

    • Epure Mariana

      Epure Mariana (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Foarte bine suna, dar ne poti spune cu ce merge servit acest sos? Cu ce fel de carne sau se mananca asa cu lipie doar?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

40 min

29 voturi

Ingrediente

  • 3 catei de usturoi taiati marunt
  • 3 linguri faina
  • 3 cepe medii tocate
  • 1l supa de pasare
  • 450g iaurt gros
  • 50g unt
  • 2 linguri ulei (pt. prajit ceapa)

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Orez cu praz

Orez cu praz

Ceapa se toaca si se caleste in 50 ml ulei Se adauga lingurita de vegeta si prazul taiat in bucati

3 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Cu o friptura merge...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de pui cu taitei