autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Kishk

Autor: Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Egipt


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)   
Specific:  

Egipt


Reteta postata pe: 09 aprilie 2005

Ingrediente
3 catei de usturoi taiati marunt, 3 linguri faina, 3 cepe medii tocate, 1l supa de pasare, 450g iaurt gros, 50g unt, 2 linguri ulei (pt. prajit ceapa)

Dificultate: Ridicata Timp: 40 min

29 voturi

Mod de preparare

Se prajeste ceapa intr-o tigaie mica in ulei pana devine usor maronie. Separat, intr-o oala se prajeste usturoiul la foc mic in unt (sa nu se maroneasca), se adauga faina si se amesteca. Se adauga iaurtul cate 1-2 linguri o data si se amesteca, se creste focul, se adauga putin cate putin din supa de pasare si ceapa prajita. Se fierbe cca 5 min amestecand din cand in cand, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se mai fierbe pentru 5 min (se adauga apa daca devine prea groasa). Se ia de pe foc, se lasa sa \"stea\" 5 min si se serveste. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Kishk" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de pui cu tarhon

Ciorba de pui cu tarhon

Curatam si spalam toate legumele in afara de mazare. Le taiem felii subtiri si le punem  la

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Supa cu taitei

Supa cu taitei

Curat, spal pulpele, le dau un clocot, vars apa. Le clatesc si le dau la fiert in apa rece. Spumuiesc

15 voturi    12 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Cu o friptura merge...

  • Fara foto

    Madgirl Madgirl (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    pai, e un fel de supa-crema :)

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Eu am pus si ardei iute tocat, pe farfurii am pus si cate o pulpa de pui la gratar.Incercati.

    • Epure Mariana

      Epure Mariana (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Foarte bine suna, dar ne poti spune cu ce merge servit acest sos? Cu ce fel de carne sau se mananca asa cu lipie doar?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

40 min

29 voturi

Ingrediente

  • 3 catei de usturoi taiati marunt
  • 3 linguri faina
  • 3 cepe medii tocate
  • 1l supa de pasare
  • 450g iaurt gros
  • 50g unt
  • 2 linguri ulei (pt. prajit ceapa)

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Orez cu praz

Orez cu praz

Ceapa se toaca si se caleste in 50 ml ulei Se adauga lingurita de vegeta si prazul taiat in bucati

3 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Cu o friptura merge...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana