Ceapa,morcovul,telina si ardeii se curata,se spala si se taie pestisori sau cubulete dupa preferinta.
Se pun in cratita cu uleiul si putina apa fierbinte pentru inabusire.Cand se inmoaie se adauga fasolea verde proaspata,congelata sau din conserva.Se toarna apa fierbinte si se lasa sa fiarba.Cand este aproape fiarta se adauga rosiile curatate de pielita(dupa ce au fost oparite)sau pasta de tomate si usturoiul tocat marunt,se potriveste de sare,condimente si se lasa sa fiarba potrivit.La sfarsit se adauga verdeata tocata marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii