Legumele se spala si se curata.
Maslinele se oparesc .
Ceapa si ardeiul gras se taie julien.
Ciupercile se feliaza
Telina se taie in dreptunghiuri.
Toate se pun impreuna cu uleiul si un pahar de apa intr-un wok si se inabuse 10 minute.
Se adauga sare,foaia de dafin si piper dupa gust.
Se adauga pasta de rosii, 2 catei de usturoi feliati, si 50 ml vin si o lingura de zahar.
Se poate servi calda sau rece.
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii