Legumele se curata,se spala si se taie felii.
Intr-o forma unsa cu ulei se pun feliile de cartofi intercalate cu feliile de rosii si rondelele de morcovi.
Se stropesc legumele cu ulei,se condimenteaza cu sare si piper,se adauga supa de legume,iar deasupra se toarna smantana batuta si amestecata cu cascavalul.
Se baga la cuptor pt aprox.35-40 de minute.
Se serveste fierbinte,garnisita cu patrunjel verde tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii