Framantam o coca din faina,zahar,unt moale(scos cam cu o jumatate de ora din frigider),si galbenusurile de ou;
Coca obtinuta o tinem in frigider cam 30 minute sau chiar mai mult;
Scoasa din frigider coca va devenii dura si trebuie intisa si lucrata cat mai rapid,
Fcaem biscuiti,barcute,mini tarte,de diferite forme si dimensiuni!
Le coacem in cuptorul cald 180°C timp de 15-20 minue;
Umplem cu nutella sau gem,pudram cu zahar si servim!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii