1)Se lasã aluatul la decongelat.
Se intinde, se decupeazã rondele de mãrimea formelor...am folosit forme de metal, pe care le-am uns cu unt si fãinã, si forme de aluminiu pe care nu le-am uns :)
2)Pt. cremã:
Piseazã urda cu ajutorul unei furculite, adaugã zahãrul, zahãrul vanilat, coaja rasã de lãmâie sau portocalã, oul intreg, gãlbenusele si amestecã bine.
3)La sfârsit toarnã untul topit peste crema de brânzã si amestecã bine.
In fiecare formã pune o rondea de foietaj, intinde bine pe pereti formei...in formele de aluminiu am pus bucãti mai mari de foietaj :) apoi toarnã din cremã peste fiecare.
Dã la copt.
Se lasã sã se rãceascã, se scot din forme si se pudreazã cu multã scortisoarã.:)
Poftã bunã!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii