Ingrediente
(4 buc.), Un mar mare, rosu, curatat, tocat cubulete, O lingurita zeama de lamaie, O lingura gem de caise, 2 linguri praf de migdale, O lingura faina, Un sfert lingurita scortisoara, 2 lingurite unt, O foaie de aluat de patiserie, 2 linguri lapte, Zahar pudra, Frisca, 4 forme de mini tarta
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
10 voturi
Mod de preparare
Amestecati cubuletele de mar cu sucul de lamaie si gemul de caise. In alt bol amestecati migdalele, faina si scortisoara, frecati totul cu unt, apoi combinati cu mixtura de mar.
Taiati coca in 4 bucati, dupa formele de mini tarta pe care le aveti. Formele nu le ungeti, daca sunt special facute sa nu se lipeasca. Puneti coca in forme, presati-le cu degetele, apoi adaugati mixtura de mar. Deasupra puneti fasii de coca in forma de romb. Ungeti cu lapte si dati la cuptorul preincins la 190 grade, pentru 10-15 minute sau pana devin aurii. Presarati zahar pudra si serviti calde cu frisca.
Nicole Streifeld , 25 ianuarie 2014
cred ca sunt minunate