Ingrediente
2 capatani de usturoi, sare, o lingurita de ulei, 4 linguri de smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Foarte bun la preparatele din carne.
Ingrediente
2 capatani de usturoi, sare, o lingurita de ulei, 4 linguri de smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
5 voturi
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine):
Am înlocuit smântâna cu iaurt de casă. E mai uşoară(light).
constanta proca (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2012
Si eu fac asa ceva dar nu folosesc ulei ci smantana si o lingura de maioneza dietetica !
gratziela (Chef de cuisine) , 03 februarie 2011
Este o crema superba, dar putin cam grea pentru ficat, fiere! Eu am folosit-o la legume fierte la abur sau la cuptor, cu mamaliguta. Nu am incercat cu iaurt, dar poate deveni putin acrisoara, nu?
Redusa
30 min
5 voturi
constanta proca (Chef de cuisine)
Si eu fac asa ceva dar nu folosesc ulei ci smantana si o lingura de maioneza dietetica !