Intr-o tava de yana,se pune ceapa taiata julien,cartofii taiati in patru,si usturoiul taiat bucatele.Se stropeste totul cu ulei de masline,sare si piper dupa gust si condimentele chinezesti.Se adauga 100ml apa rece,se acopera tava cu folie de aluminiu se se da la cuptorul incins la 200gC,pentru 1h si 15 minute,pana devin moi.
Dupa ce legumele s-au patruns se pun intr-un castron si se amesteca cu 1 lingura zeama de lamaie(sau otet)mararul tocat, apoi se mai condimenteaza daca este cazul.
Carne se taie julien,se pune intr-un castron,se adauga sosul de soia,sosul de rodii,piperul si putina sare.Se lasa la rece pentru 15-30 de minute.
Se incalzeste o tigaie tip woc la flacara puternica,se pune uleiul de susan si untul,apoi se adauga bucatile de carne.Se amesteca mereu in tigaie sa se faca carnea pe toate partile.Focul fiind foarte mare,timpul de gatire este foarte scurt,2-3 minute. Se serveste carnea cu legumele coapte,alaturi de salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii