Muschiuletul de vitel se taie in patru bucati egale, se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei de Arpis si se prajeste pe ambele parti. Se opreste focul si se adauga un amestec din ulei de masline, sos de soia, zeama de lamaie, sare si piper alb. Carnea se va lasa la macerat pana la servire in acest sos.
Legumele se pun la fiert in ordinea urmatoare: mai intai telina si morcovul, apoi, dupa cateva minute, se adauga dovlecelul zuchini, praz, rozmarin si fasolea taiata fideluta. Legumele se fierb pana se ”patrund”, dar raman tari.
Mod de servire
Dupa ce legumele s-au patruns, se scurg bine de apa si se aranjeaza pe un platou. Muschiuletul si sosul se vor pune din nou pe foc pana ce scade sosul si se vor adauga peste legume.
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. In iunie, Restaurantul partener al proiectului este Restaurant Tirol.
Reteta tiroleza a fost oferita si preparata de Restaurantul Tirol Sinaia si poate fi degustata zilnic la restaurantul din cadrul hotelului International din Sinaia.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii