ingredientele sunt pt o tava mai mica(eu am o tava patrata cca 25/25 ).daca faceti in tava mare de aragaz, 5 oua si la restul ingredientelor dublati cantitatea)
bananele curatate si taiate bucati se stropesc cu sucul de lamaie.se pune la topit untul si ciocolata bucati.Cand s-au topit se adauga zaharul si cand e calduta compozitia se adauga ouale pe rand mixand bine dupa fiecare.la urma se pune faina amestecata cu praful de copt.
In tava unsa si tapetata cu faina(sau hartie de copt) punem jumatate de compozitie,jumatate din banane,restul de compozitie si restul de banane deasupra.
dam la cuptorul preincalzit la 160-180 de grade pt 50 min.
cand e rece pudram cu zahar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii