Se amesteca zaharul si sarea cu apa minerala pana cand acestea se topesc.
Adaugam esenta de rom, coaja de lamaie rasa, coaja de portocala rasa, zaharul vanilat, uleiul si gemul. Omogenizam bine.
Dupa omogenizare adaugam faina cat cuprinde si praful de copt pana cand obtinem un aluat mai gros ca la chec ,dar care sa curga.
La sfarsit adaugam bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si cele 2 lingurite de cacao.
Miezul de nuca se prajeste cateva minute in cuptor dupa care il zdrobim putin si il adaugam in compozitie.
Se toarna compozitia intr-o tava de cuptor in care am pus hartie de copt.
Se da tava la cuptor timp de 45 minute la 180 grade.
Dupa ce sa racit prajitura, o taiem in forma dorita si o pudram cu zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii