Intr-un bol, amestecam toate ingredientele uscate(inafara de zahar brun si banane), adaugam uleiul, apa si esenta si omogenizam. Tapetam cu hartie de copt, o tava de 23/30cm, golim aluatul si-l nivelam.
Curatam si taiem bananele in rondele apoi le punem deasupra pe/in aluat in forma dorita. Eu am complectat si cu cateva boabe de struguri, pentru ca am avut ajutoare…la bucatile de banana, hi,hi,hi.
Presaram zahar brun deasupra si dam tava la cuptorul dinainte incalzit, pentru 35 minute, la foc mediu.
Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o taiem in forma dorita.
Pofta buna!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii