Se curata un peste de aproxiativ 2Kg,se taie pe burta in doua si se presoara sare si piper.Se pregateste tava in care se pune ulei,rosii feliate,ceapa verde,ceapa rondele,usturoi si suc de rosii.Se pune pestele pe patul pregatit in tava format din cele mentionate mai sus,dupa care se pune la cuptor aproximativ 40 minute.Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava si cu vin alb.
Se serveste cu mamaliga calda si un vin alb.
Va dorim POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii