Spălăm pieptul de pui și o ștergem de apă. Porționăm carnea în bucăți mici 2-3 cm x 3-4 cm. Omogenizăm foarte bine bucățile de carne cu amestecul de condimente. Zdrobim chipsurile într-o pungă cu ajutorul unui sucitor.
Amestecăm chipsurile, parmezanul, pesmetul. Trecem fiecare bucățică de carne prin făină, ouă (bătute ca pentru omletă cu un praf de sare) apoi în amestecul de nuggets (chips, parmezan, pesmet). Prăjim nuggets-urile în ulei de măsline, 1 minut pe fiecare parte.
Așezăm bucățile prăjite pe tavă de cuptor tapetată cu hârtie pentru copt. Punem tava în cuptor pentru 20 minute. Ținem nuggets-urile în cuptor la foc mediu 10 minute pe o parte, 10 minute pe cealaltă parte.
Putem servi alături de un sos picat din usturoi pisat, smântână și maioneză. Pudrăm deasupra parmezan ras.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii