Cascavalul se taie in cubulete micute.Dupa ce se unge bine cu ulei de masline vasul de yena sau tava se aseaza cubuletele de cascaval pe toata suprafata, apoi se formeaza doua \"cuiburi\" in care se vor sparge ouale (in \"cuiburi\" sa intre doar galbenususurile).Se presara sare,piper,cimbru dupa gust,se acopera cu un capac ,se introduce la cuptor si se tin cca 10 minute sau depinde cum va plac ouale,mai moi sau mai tari.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii