Salata de ardei kapia: Coci ardeii kapia, presari cu sare, lasi acoperiti pana se racesc. Cojesti, lasi sa se scurga.Faci un dressing din ulei de masline, otet balsamic si sare. Treci ardeii prin dressing.
Salata de vinete: Coci vinetele, le cojesti si lasi sa se scurga foarte bine. Le toci cu un cutit de lemn,mixezi, adaugand ulei,iar la final otetul si un galbenus de ou.(daca doresti, poti sa faci maioneza din ou si ulei)
Servesti ochiuri alaturi de salata de vinete si ardei kapia.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii