Omleta spaniola modificata.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Omleta spaniola modificata.

Ingrediente

  • *2-3 cartofi marisori curatati ,spalati si taiati cubulete.
  • *1 ceapa taiata marunt.
  • *1 pachet surimi.
  • *1 ardei verde taiat marunt.
  • *4-5 oua
  • *1 prafulet colorant alimentar portocaliu.
  • *1 prafulet sare.
  • *100 ml ulei

Mod de preparare

*Luam o cratita o punem pe foc,adaugam uleiul si lasam sa se incinga .

*Adaugam cartofii,ceapa,si ardeiul.

*Presaram cu sare ,amestecam si lasam la foc normal 15-20 minute.

*Scoatem si scurgem bine de ulei.

*Intr-un castron mijlociu ,punem ouale si prafuletul de colorant ....cu un tel le batem spuma.

*Adaugam surimii taiati de-a lungul apoi de-a latul in bucatele mici.

*Apoi adaugam cartofii,ceapa si ardeiul prajiti ,amestecam si daca este necesar adaugam putina sare.

*Luam o cratita antiaderenta ,adaugam 2-3 linguri cu ulei (daca este posibil de masline)...lasam sa se incinga bine ,apoi rasturnam omleta.

*Facem pe o parte 3-4 minute la foc normal ,apoi cu ajutorul unei farfurii care trebuie sa acopere complet cratita (punem farfuria deasupra cratitei punem mina dreapta deschisa pe farfurie ,luam cratita de coada cu mina stinga si hop ,o rasturnam in farfurie ,,,cu grija sa nu se rupa .. o punem iar in cratita ) inca 3-4 minute .

*Servim ca aperitiv...sau cu o salata.

*Ne ies pentru 3-4 persoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise