Oua umplute cu pasta de ton - cea mai simpla reteta

Reteta de oua umplute cu pasta de ton este una dintre cele mai simple. Nu contine maioneza sau unt, este delicioasa si arata grozav pe mesele de sarbatoare.

Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
8 minute
Complexitate
medie
Oua umplute cu pasta de ton - cea mai simpla reteta

Ingrediente

  • 7 oua fierte
  • 140 g ton din conserva (deja scurs)
  • 2 linguri de mustar
  • sare
  • piper
  • Decor:
  • ridiche rosie
  • frunzulite de patrunjel
  • seminte de susan negru

Mod de preparare

Se pun ouale la fiert intr-un vas cu apa rece si o lingurita de sare. Din momentul in care a dat primul clocot, se lasa 8 minute, apoi se scot intr-un bol cu apa rece si se lasa pana se racesc complet. Se decojesc, se taie pe jumatate si, cu ajutorul unei lingurite, li se scot galbenusurile, iar albusurile se aseaza pe un platou.

Se pun in vasul blenderului de mana tonul scurs de ulei sau sucul propriu, galbenusurile, 2 linguri de mustar de buna calitate, sare si piper. Se mixeaza pana cand obtinem o pasta fina si omogena.

Se transfera pasta obtinuta intr-un sac a poche cu dui steluta si se umplu jumatatile de albusuri.

Se decoreaza cu feliute de ridiche rosie, frunzulite de patrunjel si seminte negre de susan. Sau, puteti decora si cu capere, frunzulite de marar, feliute de masline sau dupa imaginatie.

Reteta de oua umplute cu pasta de ton este gata. O puteti pregati si cu sardine, ansoa, somon sau orice fel de peste din conserva.

Alte retete de oua umplute: oua umplute cu pate de ficat, oua umplute cu crema de urda sau oua umplute cu ton si mascarpone. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise