Pachetele cu Ricotta si Mozzarella

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
ridicata
Pachetele cu Ricotta si Mozzarella

Ingrediente

  • 300g aluat foietaj
  • 100g ricotta
  • 1 bila Mozzarella
  • 2 lingurite smantana
  • putina sare
  • oregano
  • Optional puteti adauga: patrunjel verde, marar verde sau ce va mai place

Mod de preparare

Pentru micul dejun sau o mica gustare sunt minunate!

Ricotta o amestecam cu smantana, presaram putina sare si oregano si o lasam deoparte pana ne ocupam de aluat.

Foietajul dupa ce s-a dezghetat il taiem in dreptunghiuri de marime dorita si in fiecare dreptunghi asezam cate o lingurita (sau mai multe, in functie de marimea dreptunghiului) din compozitia de branza, asezam si o felioara de mozzarella, crestam putin cealalta parte de aluat apoi le unim formand un pachetel!

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem pachetele si inainte de a le baga in cuptor le ungem cu smantana sau cu ou, in cazul meu, pentru ca am pastrat putin galbenus de la alt preparat!

Le lasam in cuptor pana sunt frumos rumenite, cam 45 minute!

Cand sunt calde puteti prasara si cascaval razuit deasupra sau le puteti lasa simple! Noi am pus si niste rosii pe farfurie si am servit cu multa pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise