Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Ingrediente

  • Ingrediente pentru pachetele de pui:
  • 300 gr. spanac.
  • un piept de pui
  • 200 gr. cascaval
  • 2 oua
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare, piper
  • faina, pesmet
  • ulei
  • Pentru garnitura:
  • cartofi/orez
  • Pentru sosul de iaurt:
  • 300 gr. iaurt sau sana
  • putin usturoi pisat
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • patrunjel tocat, marar/cimbru
  • zeama de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza iar apoi se se bate ca si pentru snitele, se condimenteaza cu sare si piper.
Se pune intr-o tigaie putin ulei la incins, se adauga ceapa si usturoiul toacat marunt,se adauga spanacul (spalat si uscat) iar apoi se caleste cam 5 min. pana scade apa pe care o lasa, adauga sare si piper dupa gust.

Se ia cate o bucata de piept de pui, se aseaza spanacul in mijloc iar peste o felie de cascaval, iar apoi se impacheteaza (imag.5).
Am lasat fiecare pachetel impaturat in folie alimentara si le-am pus la frigider pt. aprox. 1 ora (img.6).
Fiecare pachetel de pui se da prin faina, ou, pesmet iar apoi se prajeste in uleiul incins.
Se serveste cu garnitura de cartofi nature si sos de iaurt sau pilaf de orez si sos de iaurt :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise