Intr-un bol se amesteca faina,drojdia si sarea.Se face o gropita in mijloc.Iaurtul se dizolva in apa calduta,si se amesteca cu mierea,untul si usturoiul pisat sau ras.Se adauga in gropita de faina,se amesteca usor,dupa care se framanata bine pana devine o coca elastica.Se acopera cu un prosop si se lasa sa se odihneasca intr-un loc cald,cca 1,1/2h.,sau pana isi dubleaza volumul.Dupa acest timp,se pune coca pe masa de lucru si se framanta usor cu degetele ca sa iasa excesul de aer.Se rupe coca si se formeaza 3 bile.Se aplatizeaza cu sucitorul,pana la grosimea unui deget,dandu-i usor forma alungita.Se ung cu ulei de masline si se preseaza chimen si coriandru tocat marunt.Se trece usor sucitorul peste si se coc in cuptorul incins la 180ºC,15,20min.Trebuie sa ramana pufoasa.Coriandrul,condiment specific Indiei,uscat sau proaspat,nu este unul dintre condimentele mele preferate...,dar ii da un gust deosebit;care poate sa va placa...sau nu...Eu sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii