autor:

vera

» » Paste si pizza

Palarii de pasta cu spanac

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Ingrediente
300g spanac, 1 kg faina, 2 linguri ulei, 2 linguri vin alb, 1 lingura sare, 4-5 oua, Pt umplutura, 250g ricotta, maghiran, sare,piper, 1 galbenus ou, Condiment :, rosii,, masline negrre, ulei de masline, capere, eventual busuioc, Felii de branza de capra(Eu am folosit ricotta sarda,o branza putin mai uscata)

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Fierbem spanacul proaspat sau congelat,in apa cu sare,il lasam la racit si-l stoarcem ft bine;
Intr-un robot de bucatarie il mixam bine,adaugam,vinul,uleiul si 2-3 uoa,dupa care adaugam faina;
Scoatem compozitia intr-un vas mai mare,adaugam restul de faina si unul cate unul ouale,daca este necesar mai adaugati un ou,important5 este ca compozitia rezultata sa se intinda bine cu facaletul;
Umplutura.
Amestecam ricotta cu maghiranul tocat fin,omogenizam cu galbenusul de ou,saram si piperam;
Intindem foaia subtire ,decupam cercuri cu un pahar sau cu o forma,in mijloc asezam umplutura pregatita anterior,deasupra asezam un alt cerc de3 pasta si inchidem palariile cu ajutorul unei furculite;
Intr-o tigaie cu ulei de masline,adaugam maslinele negre,caperele,si rosiile taiate in 4,adaugam palariile de pasta fiewrte in apa sarata,amestecam cu atentie si servim ,cu branza de capra feliata deasupra ;
Daca ti-a placut reteta noastra "Palarii de pasta cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

  • 13 comentarii

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    multumesc,

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    ce mult imi place!

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Buonissime!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Tare frumoase palariutele.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Va multumesc frumos!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Imbietoare...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Aratã bine si cu sigurantã sunt f- gustoase!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Foarte aromate si aspectuoase!

    • maria mihalache , 01 iunie 2010

      Interesanta reteta.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Foarte frumos arata.Feliciteri pentru rabdarea de care dai dovada in pregatirea lor.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Foarte frumoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Super bine mai arata...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 300g spanac
  • 1 kg faina
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri vin alb
  • 1 lingura sare
  • 4-5 oua
  • Pt umplutura
  • 250g ricotta
  • maghiran
  • sare,piper
  • 1 galbenus ou
  • Condiment :
  • rosii,
  • masline negrre
  • ulei de masline
  • capere
  • eventual busuioc
  • Felii de branza de capra(Eu am folosit ricotta sarda,o branza putin mai uscata)

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

47 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

7 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

vera (Chef de cuisine)

multumesc,

Retete

din Paste si pizza

Paste cu sos de sfecla rosie Paste cu sos de sfecla rosie

Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem.

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Penne Rigate cu sos de iaurt