Merele se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare.
Se framanta un aluat care se imparte in doua.
Se intinde o foaie care se aseaza in tava;merele se storc bine si se aseaza uniform peste foaia de aluat.
Peste mere se presara zahar tos si scortisoara.
Se intinde a doua foaie peste mere si se inteapa cu o furculita din loc in loc.
Se da la cuptorul incalzit dinainte la foc potrivit cca 45 de minute.
Se presara cu zahar pudra si se taie cand s-a racit.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii