Pandispan pufos cu ananas

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pandispan pufos cu ananas

Ingrediente

  • 5 oua
  • 6 linguri de faina ( nu rase dar nici cu varf )
  • 4-5 linguri de zahar
  • putin unt pentru uns tava
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • ananas din conserva ( sau ce fruct preferati )
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de cutit de sare

Mod de preparare

Bateti albusurile spuma tare cu zaharul vanilat si sarea.

Adaugati zaharul si galbenusurile unul cate unul si mixati pana la omogenizare.

Adaugati faina si mixati pana s-a incorporat si aceasta.

Scurgeti ananasul de zeama si taiati bucati mici. Pastrati o bucata intreaga.

Ungeti tava cu unt si turnati compozitia.

Incalziti cuptorul la 180 grade C

Infigeti bucatile de ananas in compozitie ( va sugerez sa puneti mai multe decat vedeti in poza, mie mi-a parut rau ca n-am pus mai multe )

Dati tava la cuptor cateva minute pana face o crusta si apoi asezati si bucata intreaga in mijloc ( daca doriti ).

Coaceti prajitura timp de 20-25 de minute.

Pudrati cu zahar sau serviti ca atare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise