Papricas cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Papricas cu cartofi

Ingrediente

  • 7-8 cartofi
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 2 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 2 lingurite boia dulce
  • 2-3 frunze de dafin
  • ulei
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Taiem ceapa marunt ,ardeiul fasii mai mari si morcovul rondele.Intr-o tigaie mai inalta in care incingem niste ulei punem la calit toate aceste legume.In timp ce calim legumele ne ocupam de rosii.................le decojim ,le taiem marunt si apoi le adaugam si pe ele in tigaie.Condimentam cu sare si piper,adaugam boiaua ,frunzele de dafin si o cana cu apa Amestecam ,acoperim cu un capac si lasam la fiert circa 10 min.Intre timp curatam cartofii, ii spalam , ii taiem in bucati mai mari dupa care ii adaugam si pe ei in tigaie.Acoperim totul cu apa si potrivim de sare si piper.Dupa circa 10 min adaugam si bulionul si lasam apoi sa scada sosul.

Am servit asezonat cu patrunjel verde si castraveciori murati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise