Paste cu carne tocata de pui si mozzarella. Reteta simpla si delicioasa, pe placul intregii familii. Afla cum sa prepari acest fel de mancare savuros si rapid, in cativa pasi simpli.
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga condimentele de ierburi si boia, se amesteca repede apoi se adauga carnea tocata. Se amesteca si se lasa la calit pana se albeste binecarnea de pui. Se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cratita si se lasa 5 minute sa fiafba in sucul propriu. Se adauga apoi rosiile pasate si se amesteca. Se lasa sa mai fiarba impreuna cca 10 minute. Se mai adauga sare si piper daca este nevoie, se pun verdeturile, zaharul brun si se mai lasa sa dea cateva clocote. Se ia de pe foc.
Se pregateste o tava. Se pune jumatate din cantitatea de paste apoi jumatate din sosul cu carne, restul de paste si deasupra se intinde restul de sos. Se rade deasupra mozzarella si se dala cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru cca 20 de minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.
Incearca si reteta de sos ragu alla bolognese, penne la cuptor cu cu mozzarella si rosii sau spaghete cu sos gorgonzola si nuci. Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii