Ingrediente
1punga cu paste, 1vanata mare, 1cutie cu rosii cubulete sau 500g rosii bine coapte, 1lingurita boabe de coriandru, 2ardei iuti uscati mici, 125g masline fara samburi, ulei de masline, 150g parmezan ras, sare, piper, busuioc, 1lingura otet, cherry galbene(optional)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
0 voturi
Mod de preparare
In tigaie se pun 5-6linguri ulei de masline,se caleste vanata,se adauga boabele de coriandru si ardeiii uscati,pisate impreuna in piulita,apoi maslinele taiate,rosiile cubulete,rosiile galbene intregi,busuioc verde sau uscat,sare,piper pentru cine doreste, si se lasa pe foc mic pana scade,30-40min;la sfarsit se adauga otetul dupa gust.
Se serveste pe farfurie pastele fierte si scurse,deasupra sosul de vinete,parmezan ras si busuioc verde.