Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Puneti o tigaie la incins cu putin ulei, taiati ceapa si cateii de usturoi si punetii in tigaie la calit.
Cand ceapa si usturoiul s-au calit adaugati rosiile(eu le-am dat printr-o sita sa imi iasa sosul mai fin)
Cand rosiile s-au fiert adaugati tonul scurs si maslinele taiate felii.
Cand pastele s-au fiert, scurgeti apa si puneti-le in tigaie peste sos. Un secret pe care l-am invatat de la un bucatar italian este ca intotdeauna sa puneti pastele peste sos si nu sosul peste paste.
Amestecati bine mai lasati pe foc 2-3 minute si gata de servit.
POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii