Se curata pestele, se stropeste cu zeama de lamaie dupa gust. Se sareaza, se acopera cu folie de celofan si se tine o jumate de ora la frigider.
Intre timp curatam legumele. Ardeii si morcovii ii taiem julienne, iar cepa verde rondele subtiri.
Intr-un vas de yena uns cu ulei asezam legumele. Se sareaza dupa gust. Peste ele punem cele doua bucati de peste. Adaugam vinul sec, 1 pahar de apa, si putin ulei de masline.Se acopera vasul si se da la cuptor 45 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii