autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pastravi cu legume

Autor: bucatariaportocalie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucatariaportocalie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Ingrediente
•2 pastravi, •2 lamai, •2 rosii, •1 morcov, •1 dovlecel, •ardei gras (o jumatate), •1 legatura ceapa verde, •50 ml ulei masline, •50 ml vin alb, •1 legatura patrunjel, •sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Ungem tava de la cuptor cu o lingura de ulei de masline si punem lamaile taiate felii.
Punem pestele curatat peste feliile de lamaie si adaugam legumele . Condimentam cu sare, adaugam vinul si uleiul ramas.
Dam la cuptor pentru aprox 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la cuptor

Crap la cuptor

Se spala pestele si se pune in tava la cuptor impreuna cu piperul usturoiul taiat marunt si vinul. Se

3 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Ostropel de macrou

Ostropel de macrou

Intr-un bol amestecam sucul de rosii, ceapa taiata cubulete, usturoiul feliat si condimentele. Intr-un

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nina Iosif , 30 aprilie 2017

    Delicios

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 mai 2011

    minunat! imi place mult pastravul asa ca voi incerca aceasta reteta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte buna, usor de realizat, cred ca se poate orice tip de peste, nu? Eu nu gasesc in oraselul meu decat merlucius, ton, pangasius, cod.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Delicios de bun

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Foarte bun păstrăvul cu legume!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • •2 pastravi
  • •2 lamai
  • •2 rosii
  • •1 morcov
  • •1 dovlecel
  • •ardei gras (o jumatate)
  • •1 legatura ceapa verde
  • •50 ml ulei masline
  • •50 ml vin alb
  • •1 legatura patrunjel
  • •sare

Raporteaza reteta

Retete
de bucatariaportocalie
Salata cu surimi

Salata cu surimi

Dezghetam bastonasele de surimi, le taiem cuburi, radem cascavalul, scurgem bine porumbul din conserva,

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate cu peste
Baghete din foietaj

Baghete din foietaj

Dezghetam aluatul de foietaj, ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul.

20 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Batem albusurile spuma cu un vf de sare si adaugam treptat zaharul. Incorporam pe rand ciocolata

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Nina Iosif

Delicios

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap cu sos de rosii