Ficatelul se curata foarte bine de pielite si de fiere , se spala si se pune la fiert.
Ficatul trebuie sa fie acoperit bine cu apa, adaugam prazul, ceapa taiate in ineluse subtiri, boabele de piper, sare si se lasa sa fiarba la foc mic cca. 20 de minute avand grija sa luam spuma care se formeaza.
Dupa fierbere se scurge de apa , se vor alege boabele de piper,iar ficatul se lasa la racit.
Separat fierbem 3 oua tari.Vom folosi doar galbenusurile, urmand ca albusurile sa le umplem cu pate.
Punem in robot ficatul racit, prazul,ceapa, galbenusurile de ou, sare, piper macinat dupa gust , untul moale ( la temperatura camerei) si mixam pana cand obtinem un pate omogen, fin si cremos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii