Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut).
Boabele de soia se pun la inmuiat in multa apa, peste noapte. Dimineata, se pun la fiert, intr-o oala mare, aproape 2 ore. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin, si apoi punem la robot sau blender, impreuna cu uleiul, o cana cu apa in care a fiert (sau mai putin, in functie de cum dorim pasta) ceapa, usturoiul, zeama de lamaie, sucul de rosii (eu nu am pus) si condimentam.
Acoperit, poate fi pastrat la frigider 2, 3 zile.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii