Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei.
Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei.
Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta de vanilei si amestecam bine.
Dam la rece 20 min,
Intindem aluatul putin pe masa infainata,taiem patratele/dreptunghiuri.
Intepam cu furculita,in mijloc adaugam cate o lingura de umplutura,in mijloc cate o capsuna.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 25 min pana devin aurii.
Le pudram cu zahar si le lasam sa se raceasca daca rezistam tentatiei:)
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii