Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei.
Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei.
Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta de vanilei si amestecam bine.
Dam la rece 20 min,
Intindem aluatul putin pe masa infainata,taiem patratele/dreptunghiuri.
Intepam cu furculita,in mijloc adaugam cate o lingura de umplutura,in mijloc cate o capsuna.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 25 min pana devin aurii.
Le pudram cu zahar si le lasam sa se raceasca daca rezistam tentatiei:)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii