Se pune un vas cu apa pe foc, iar cand incepe sa clocotesca, se adauga 1 lingurita rasa cu sare, otetul, apoi varza taiata fideluta si se lasa la fiert 5-6 minute. Dupa acest timp, se strecoara si se lasa sa se scurga bine.
Pestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper se trece prin amestecul de ou batut cu un praf de sare si praful de usturoi, apoi prin amestecul de pesmet si cele doua feluri de seminte de susan si se pune in tigaia cu ulei incins. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se scoate pe hartie de bucatarie.
Varza bine scursa se pune intr-un castron, se asezoneaza cu sare daca mai e nevoie, putin otet.
Se serveste pe farfurie salata, alaturi de peste, iar deasupra lamaie inghetata rasa din belsug cu tot cu pulpa; are un gust fantastic!!!
Lamaia dupa intrebuintare,se pune din nou la congelator pentru o alta reteta, cu alta ocazie!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii