Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 01 iulie 2008
Ingrediente
Crap sau somn portionat, , faina,, boia, , sare, , ulei.
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Mod de preparare
Pestele se da prin faina amestecata cu boia, dupa ce a fost sarat.
Se prajeste in uleiul pus dinainte la incins.
Pestele se serveste cu mujdei de usturoi sau cu zeama de lamiie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit" nu uita sa-i faci un
review
Pestele se prajeste in toate tarile;difera,uneori,garniturile;in Romania se maninca,de obicei,cu
Pestele de rau, curatat (e mai bun daca e prins de mana ta) se sareaza si se trece prin faina amestecata
10 voturi
6 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
katy (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009
Mie imi place f mult caraselul si il dau inainte de a-l praji printr-un amestec de faina,malai si sare. Iese foarte gustos! Dar si pestisorul pe care l-ai pregatit tu,daca mi-l l-ai dat:)...l-as manca cu pofta!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009
Mie imi place pestele pane.
cristina i. (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2009
Eu las pestele dupa ce il sarez sa stea vreo 2-3 ore sa aiba timp sa-si traga sarea si il dau prin faina amestecata cu faina de malai si mai pun putina sare.
Anonim (Chef de cuisine) , 07 august 2008
Imi place mult pestele prajit, dar nu e asa de sanatos!