Reteta postata pe: 27 februarie 2010
Ingrediente
300 gr ciocolata amaruie 60% cacao, 2 linguri de coniac bun, 1/4 pahar de stafide sau fructe confiate taiate bucatele, 1/4 pahar migdale prajite-nuci prajite, 1/3 pahar de fistuc prajit si cojit, , mangete de hirtie sau forme mici din silicon
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se topeste ciocolata la ben-marin pina ce devine o crema lucioasa se ia de pe foc si se adauga coniacul, se amesteca bine dupa care se adauga, stafidele, migdalele si fisticul. Se amesteca bine ca totul sa se cuprinda in crema dupa care cu o lingura se pune din compozitie in mangete. Se orneaza deasupra cu fragi sau capsune sau cu fructe confiate si se da la frigider pentru trei ore. Sint foarte aspectuoase si fine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Petifiori de ciocolata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate