Se taie pieptul perpendicular pe fibra carnii, se bate foarte putin cu ciocanul de carne si se condimenteaza dupa gust.
Se pun bucatile de piept pe bucati de folie de aluminiu unse cu ulei de masline si se asaza pe gratarul cu capac.
Lasati pieptul sa stea pe gratar, la foc mediu, 10 minute, puneti pe fiecare bucata cate un varf de cutit de unt, acoperiti gratarul si lasati sa mai stea la foc mediu 5-6 minute. Condimentati cu putin cimbru uscat, piper, boia iute si dulce, sare dupa gust. Asezati gratarele pe farfurii, indepartati folia, pentru ca sucul de la carne sa ramana in farfurie si garnisiti cu muraturi, feliute de usturoi, verdeata, etc.
Pofta buna.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii