Pieptul de pui se dezoseaza,se taie felii si se condimenteaza cu sare si origano.
Cartofii se curata,se taie cuburi mari si se pun la fiert cu putina sare.
In timp ce fierb cartofii,incalzim gratarul si punem pieptul de pui.
Ceapa se curata,se toaca marunt si se pune la inabusit cu putin ulei si 2 linguri de apa.Cand au fiert cartofii,se scurg si se pun peste ceapa,se sareaza,se pipereaza si daca sunt prea uscati se adauga putina apa in care au fiert cartofii.Se lasa 2 minute la foc mic.
Facem pieptul de pui pe ambele parti si il servim cu putin suc de lamaie deasupra alaturi de cartofii taranesti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii